Välkommen till min blogg!

Följ med mig som utbytesstudent i Monroe, Louisiana 2011/2012!
Hur är det att lämna sin familj ett år när man precis slutat nian? Är High School som det ser ut på film?
Är prom så fantastiskt som det låter?
Jag ska berätta allt!
Undrar ni något eller har några frågor så är det bara att kommentera!

onsdag 30 november 2011

Starting to look like Christmas

"Why couldn't it be Christmas everyday?" - Bianca Ryan

Nu är julbelysningen uppe i mitt rum!! Vi lyssnade (och sjöng med) på julmusik medans vi hängde upp dem, fick faktiskt julkänslan!



Några av mina brev och några bildeeer


X

tisdag 29 november 2011

Cold weather

Idag var det kallt, jag var nog den enda som tyckte att det var härligt med lite kyla!

Sitter och lyssnar på julmusik och ska senare idag sätta upp julbelysning i mitt rum, myyyyyys, ska också ge mig på att försöka baka lussebullar i veckan, vi får väl se hur det går..



X

lördag 26 november 2011

Football

Friday's football game!

OCS 41-6, Go Eagles!!

Jag och en riktig amerikans football player!


X

fredag 25 november 2011

Thanksgiving

Blevinteriktigtsomjaghadehoppatspå

Vi åkte hem till Treys föräldrar runt klockan ett igår för en "Thanksgiving dinner", det fanns kalkon, majs, mac n cheese, stuffing och lite mer, men Ingen tranbärssås, Ingen pumpkin pie och Ingen stämning. Efter ungefär en timme åkte vi hem, det som skulle vara så mysigt och roligt och allt snack om den fantastiska maten!? Jag var faktiskt besviken. Så dagen spenderades med att kolla på "across the universe" själv i mitt rum, yey.
Inga bilder.

Black friday var däremot mycket roligare! Jag blev hämtad av Camille och Ashton, åkte hem till Camille tills klockan blev halv tolv, (kollade på Saw för första gången!!) Sen ställde vi oss i den Väldigt långa kön utanför Old Navy, 40 min senare var vi inne, efter det gick vi runt i olika butiker tills ungefär klockan två, då träffade vi Holly, Kristi och Caetano vid food courten, åt pizza och gick sen runt i ungefär två timmar till. Klockan var fem när jag gick och la mig, haha

Sist i kön!


x

torsdag 24 november 2011

Igår Idag Imorgon

Igår sov jag över hos Becca där vi hade en riktig sleepover, vi målade naglarna och kollade på the notebook (måste ses) och åt popcorn.
Becca är det mest galna personen jag känner haha, hon bryr sig verkligen inte om vad andra tycker om henne. Jag bara älskar henne!

Idag var vi och åt kinamat med några av hennes kompisar och hennes lillebror Randy, sen åkte vi åt köpte glass och sen körde Becca mig hem. Skypeade med mamma och sen med Sandyman, myyysigt!

Imorgon så är det Thanksgiving, ska ta med min systemkamera så att jag kan ta lite fina bilder. Vi ska vara hemma hos Trey's mamma och pappa och äta imorgon, de är alltid så gulliga mot mig!

De vanliga photo booth bilderna: Becca och jaag





Jag har inte ändrat min frisyr, hade det bara så när vi tog de här bilderna.


x

tisdag 22 november 2011

Cream Soda

Läsk med gräddsmak, muums



x

MoNdAy!

Barnvakt imorse, lät Cross sminka mig!! Han tyckte att det var väldigt roligt.
Sen kom Caetano över och vi gjorde oss iordning, åt svenska pannkakor och blev sen skjutsade till Tj Maxx av Tyler och gick sedan därifrån till Pecanland mall. Hade det vääldigt trevligt!
Ska sova över hos Caetanos värdfamilj inatt för att jag ska sitta barnvakt imorgonbitti här hemma. Mitt första riktiga "baby sitting" jobb! Haha

Caetano och jag hade kul med Photobooth




Min egna lilla sminkös




X

söndag 20 november 2011

Cloudy Sunday

Ingen kyrka idag = Sovmorgon = Cecilia glad

Nu sitter jag i soffan och kollar på "Eloise at Christmastime", när det är runt 30 grader utomhus, jag har inte riiiiktigt fått julkänslan än...
Idag ska jag faktiskt bli hämtad av en svensk tjej som går på college här och känner en av mina kompisar på skolan. Så vi ska åka till mallet och äta lunch tillsammans, trevligt trevligt!
Ikväll ska jag förmodligen träffa Caetanooo och hjälpa honom att passa hans värdsyskon.

Hoppas att ni har det bra hemma i kylan!

x

fredag 18 november 2011

Parteyy

Idag fyller min brasilianska kompis Caetano år Grattisss, och det ska firas med med ett party! Har dock fortfarande inte köpt en present... Men det löser saaaaj, det gör det alltid!!

Idag var det grandparentsday i skolan, så lågstadiet hade satt upp en typ teater, väldigt roooligt!
Sen var det hem och passa mina småbröder för att Holly var tvungen att åka och göra lite ärenden, kollade på "bedtime storys" den var littá rolig.
Nu har Holly kommit hem och jag ska ta en powernap för att vara pigg ikväll!


Saknar er!

X

Thanksgiving

Yaaaaay, nu är det en vecka från läxor och skola för att fira thanksgiving!
Och vad är inte bättre än att fira med att gå på breaking dawn premiären (klockan tolv i natt) exciteeeeed!!

En gullig bild på Cross under hans fotbollsmatch


x

söndag 13 november 2011

Wedding

Igår var jag på mitt första amerikanska bröllop!
Det var vår grannar Ruth och Thai som gifte sig. De hade själva middagen i deras trädgård där de hade satt upp ett jättestort tält men ett dansgolv i mitten. De hade ett asiatiskt tema så det var runda lampor och en ljusstig i trädgården. De hade också, vilket jag tyckte var en jätterolig idé, ett "photo booth" där alla tog roliga bilder och sedan fick man två remsor, den ena satte man in i en scrapbook som de hade där och skrev en liten hälsning, den andra fick man behålla!
Träffade många roliga människor, det var bland annat en tjej som var från England (som hade en sjukt fin dialekt av brittiska) och vi var så glada att det var någonannan från Europa där!

Tog inte så många bilder..








x

fredag 11 november 2011

CCC

Cross Corbin Cecilia

Cross skulle i skolan säga vad han var "thankful for" och han sa Corbin and Cecilia!! Jag blev typ helt rörd när jag såg det, så jag var bara tvungen att fota det! haha

Imorgon är det homegame, GO EAGLES!!!




x

onsdag 9 november 2011

THUNDERSTORM

Jaa, ett riktigt oväder är det här just nu!
Hörde även att det var en tornado varning en liten bit härifrån, ahhhhh,. Men jag ska väl klara mig. Förra gången gick jag upp mitt i natten och gick ner på nedervåningen och satt helt själv och livrädd i soffan eftersom att jag trodde att blixten skulle slå ner på taket.
Men jag hann faktiskt spela tennis idag innan regnet kom, stannade sedan kvar på The MAC (Monroe Athletic Club) och sprang på löpbandet innan jag blev hämtad av Holly Bolly, kände mig sååå duktig.

Nu ska jag försöka somna från det här ovädret

Har ingen bild på stormen så det får bli en på mig och Cross istället!


X

lördag 5 november 2011

Fullspäckat schema

Måndag:
Halloween! Jag och Caetano (brasilianska utbytisen) klädde ut oss och gick trick or treating. Vi gick runt i två timmar och fick en stooor säck med godis (Vi åt nästan inget av det). Det är helt sjukt hur alla verkligen lägger ner tid för att dekorera deras hus och klä ut sig. Men det var iallafall jätteroligt!

Tisdag/Onsdag:
Skola som vanligt, kommer hem, pluggar.

Torsdag:
OCS hade en footballs match, så jag åkte dit med Philipp och hans värdfamilj och hejade! Vi vann 6-64!

Fredag:
Powder puff game, vilket är när tjejerna i junior och senior klassen spelar amerikansk football mot varandra. Jag fick äran att vara moral support för juniors och hade därför på mig headband och football tröja! Det var roligt men tyvärr vann the seniors... efter det åkte jag, Lauren, Kelsie och Anna Elizabeth och åt på "el chile verde", och sen åt vi glass på "maggie moose" vääärldens godaste glass! Sen åkte vi och såg "in time", väldigt speciell film, men det var ändå okeeej.

Lördag:
Kollade på Corbin när han spelade football och kollade på cross när han spelade fotboll, åt lunch hemma hos ms Shaw (Hollys mamma) och har nu varit en duktig flicka och städat mitt rum!





Jag och Caetano på halloween

X